Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE vs. Pázmány Pro- és...

ELTE vs. Pázmány Pro- és kontra Melyiket választanátok a két egyetem közül? Miért?

Figyelt kérdés

Elsősorban BTK-sok, azon belül anglisztikások tapasztalatai érdekelnének, de mindennemű véleményt szívesen fogadok(oktatás, koli, diákélet, stb)

Kérlek segítsetek!

2009. dec. 6. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én Pázmányos vagyok, igaz spanyol szakon, de sok ismerősöm tanul anglisztikán és azt mondják nagyon jó az oktatás, erős iskola. A diák élet jó, gyakran vannak partik és egyéb kulturális programok:)pl. van egy szakkollégium és szakműhely, ahol különböző érdekes "órákat" tarnak.Nagyon jó a közösségi élet. Sok különböző kollégium van, ahová jelentkezni kell miután felvételt nyertél, ha véletlen nem vesznek fel a koliba vagy úgy döntesz, hogy inkább Pesten laksz/maradsz,akkor a közlekedés se olyan rossz, mert minden óra 21-kor indul vonat a nyugatiból, ami kb.8:10-20között ér Piliscsabára, és az órák 8:30tól kezdődnek.Diák bérlet ára Pázmáneumig 1250ft.
2009. dec. 6. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Eltére járok, de vannak Pázmányos ismerőseim. Nagyobb neve az eltének van, de a pázmányon szerintem jobb az oktatás színvonala, az más kérdés, hogy a munkáltatóknak mi számít majd.
2009. dec. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!