Xma kérdése:
A felvi.hu van egy olyan kérdés hogy mikor szerezted az éretségit. Mit irjak 2012 vagy 2014?
Figyelt kérdés
2012-ben szereztem az éretségimet és jártam egyetemre de szeretnék más egyetemre járni. De elötte szeretnék néhány tantargybol javitót tenni hogy az éretségim jobb legyen. Viszont most kell beirnom hogy mikor szereztem az éretségimet mi legyen?2014. jan. 30. 22:36
1/3 anonim válasza:
Hol adnak érettségit olyan embernek, aki még az érettségi szót se bírja leírni, és rövid i-vel írja, hogy írjak?
Habár nem azt írtad, hogy leérettségiztél, hanem hogy szerezted az érettségidet. Az Ecserin?
2/3 anonim válasza:
Mi a kérdés? Hogy értve mi legyen?
3/3 reptoid válasza:
Mi lenne, ha pontosan olvasnád el, amit leírtak?
Biztosan nincs olyan szóhasználat a honlapon, hogy éret(t)tségi megszerzése, inkább bizonyítványt emlegetnek, nem? Arra pedig csak emlékszel, hogy mikor adták oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!