2014-es felvételizők! Nektek hány pontotok lett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem 76 :(#továbbtanulás #magyar #matematika #középiskola #iskola #gimnázium #szakközépiskola #felvételi #pont #szakiskola
2014. jan. 30. 19:30
1/33 anonim válasza:
76 pont jónak számít, ne keseredj el :)
3/33 anonim válasza:
97 pont (49 matekból és 48 magyarból).
4/33 anonim válasza:
utolsó te hova mész? és milyen jegyeket viszel? :)
5/33 anonim válasza:
Nekem nagyon rossz lett, sajnos csak 67 :( de a tied nagyon jo, gratulalok!:) es az elottem valaszlok is nagyon ugyesek,gratulalok!:))
6/33 anonim válasza:
Aki kilencven pont fölött írt az már zseni
7/33 anonim válasza:
nekem 82, a magyart elrontottam. :( de azért örülök!
előttem lévők, nagyon ügyesek vagytok!!
8/33 anonim válasza:
én is nagyon elrontottam :(
Nekem 66pont.
Gratulálok mindenkinek
9/33 anonim válasza:
Gratulálok Mindenkinek. Nekem 71 pontom lett. aki 87 ill. 97 pontos lett mennyit készült rá? Járt külön valahova. Szerintem is zseni aki ennyi idő alatt ezt a faladatsort 1-1 hibával teljesít.
10/33 anonim válasza:
nekem 93 lett ( matek 48, magyar 45) a magyarra nem készültem, matekot meg csak néha tanórán csináltunk úgy decembertől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!