Mennyire lenne nehéz egy egészségügyi szak?
Két éve érettségiztem, azóta dolgozom, de most úgy gondoltam ideje lenne lediplomázni. Mindig is humán beállítottságú voltam, azonban most a gyógytornász képzést néztem ki magamnak.
A gond csak az, hogy nincs semmilyen emlékem már bioszból se kémiából semmiből szinte.
Magyar-info érettségivel jelentkeznék. Mennyire lenne nehéz a szak így?
eléggé nehéz képzés...de nem igazán épül a képzés a középiskolai biosz tananyagra, a kémiai alapokat majd átnézed nyáron..
de na aggódjál, ha akarod végigcsinálod
Nekem az a tapasztalatom az egyetemi tanulással kapcsolatban, hogy nem azon múlik hogy középiskolából milyen alapokat hoztál, hanem az hogy ott mennyire veszed komolyan a tanulást (mérnök szakok kivételek, ott a matek fizika tudásra épül a képzés) de a többinél ha első pillanattól tanulsz akkor nem lesz gond
gondolj bele a levelező képzésekbe amikor valaki 10-15 évvel az érettségi után kezd tanulni..senki sem emlékszik tételesen a középiskolai tananyagra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!