Szerintetek bejutok? Leövey Klára Gimnáziumba (Bp) szeretnék járni 4,78 az átlagom de a központit nagyon elszúrtam. Van esélyem? (Média tagozatra szeretnék)
Én senkit nem akartam megbántani ezzel a kommenttel de a Leövey egy tök jó suli és oda SZERINTEM az én szubjektív véleményem szerint nem 59 pontosaknak kéne jelentkezni egy ilyen gimibe ,és igen a tanulmányi szintedet ez alapján ítélem meg kedves kérdező,hisz ez a pont mutatja,hogy hogyan is állsz a kötelező tananyaggal.
És abszolút nem vagyok sznob meg nagyképű,hanem egyszerűen leírtam az őszinte véleményem,de tényleg sajnálom ha megbántottalak kedves kérdező, nem akartalak, csak leírtam a véleményem, de nem kötelező velem egyet érteni,hisz az meg a ti véleményetek :) Én a ti véleményeteket is szívesen meghallgatom :)
Kedves 80 pontos felvételiző! Gratulálok ehhez az eredményhez.... a Leöveybe PONT ILYEN előítéletes diákokat nem várunk... ;)Az ilyenek csak tönkreteszik az iskola társadalmi környezetét. Remélem,hogy egy ennél jobb gimibe vesznek fel.
-egy Leövey-is diák aki nem mellesleg 73 pontot írt tavaly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!