Gyengébb egyetemen elvégzett tárgyakat elfogadják egy erősebb egyetemen?
Ez h.lyeség, hogy gyengébb...rémálom....
Tematikát vizsgálják. Ha ugyanaz, akkor megvan. Persze ennek díja is van.
ha a temetika 70%-ban megegyezik, akkor elfogadják
én minden félévben Jegyelfogadási kérelemmel fogadtatom el a tárgyaimat, így nem kerül pénzbe sem és nem kell újra megcsinálnom őket
velem nem teljesen úgy van, mert én egyetemen belül csináltam mindezt
de több ismerősöm is egyik egyetemről (BGF) a másikra (NYME-AK) ment át
ők akkreditáltak, így rengeteg tárgyat alapból elfogadtak nekik, aztán Jegyelfogadási kérelemmel is fogadtattak még el tárgyat, így ugye a 7 féléves szak nem lett nekik több :)
amelyik egyetemre át szeretnél menni, ott érdeklődd meg, h hány kreditet vihetsz át, és milyen lehetőségeid vannak
de ha szeretnéd szívesen megkérdezem az ismerőseimet erről
hát igen
tapasztalataim szerint mindent magadnak kell intézned, ha azt szeretnéd, h minden a lehető legjobb legyen (legalábbis nálunk ez van)
de ha konkrétan rákérdezel arra, h ha átmész hozzájuk, akkor melyik tárgyaidat fogadják el, illetve, h mindegyiket elfogadják-e, akkor biztosan válaszolnak :)
Remélem.
Ennek személyes lelki okai vannak, de csak most érezném magam késznek egy váltásra és egy keményebb egyetemre.
Át már talán nem vesznek, meg más okokból még a kövi félévet itt csinálnám, de utána átmennék, újrafelvételivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!