Leadhatom még a vizsgakurzust? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
ha felvettem egy tárgyat VK-ra a 'tárgyfelvétel'-nél, viszont magát a vizsgát nem vettem fel a 'vizsgajelentkezés'-nél. Le szeretném adni, viszont ezt leghamarabb csak 27-én 16:00-kor tudom megtenni, viszont a vizsga 27-én 10:00-kor lesz, akkor ezt még megtehetem, nem lesz elhasználva a VK-m?2014. jan. 20. 13:31
1/2 anonim válasza:
A vizsgakurzus ugyanúgy tárgyfelvételnek számít, amit a szemeszter megkezdése után legkésőbb 2 hétig tudsz leadni. Azt viszont nem értem, hogy ha nem vettél fel vizsgát, akkor mi köze van a 27-i vizsgának bármihez is.
2/2 A kérdező kommentje:
a lényeg az, hogy a VK-t fel kell vennem a tárgyfelvétel keretében, majd ezután a vizsgajelentkezés menüpont alatt kiírja a vizsga időpontját és arra is jelentkeznem kell. ezek után mehetek el VK-zni. én viszont nem jelentkeztem a konkrét vizsgára (mivel szeretném leadni az egészet), viszont magát az egész VK jelentkezést a tárgyfelvétel menüpontban tudnám leadni, de az le van zárva, és akkor nyitják meg újból, amikor a vizsgának már vége. tudom, hogy látatlanban kissé homályos, de nem tudom pontosabban elmagyarázni. ha nem tiszta, esetleg küldök screen shotokat
2014. jan. 20. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!