Ilyen pontszámmal felvesznek a szegedi radnóti miklós kísérleti gimnáziumba?
Hát nem biztos...
A matekod tényleg nem lett erős, ezen mehet el a dolog.
A szóbelire esélyes, hogy behívnak, ott javíthatsz.
Csak ott már ne ronts ennyit!
Matek 44 pont? Szerintem felvesznek, ne aggódj. Elég rosszul sikerültek a hallottak alapján a felvételik. 44 pont, hát gratulálok. :) Ügyes vagy.
Ha meg nem jön össze, ott a Ságvári, az úgyis barátságosabb.
Még a szóbelin kell odatenned magad, de eddig szerintem teljesen jól állsz, nincs miért aggódnod.
Egyébként én is radnótis voltam, ha érdekel a személyes véleményem, kiválasztottad a legjobb középiskolát Szegeden.:)
:))) Pontosan tudom, tanár volnék.
Több éve tanítok is nyolcadikos felvételizőket.
A fiam is két éve felvételizett, ne okíts :)
Ja, és a budapesti Radnótiba, ami mégsem a szegedi, ha nem sértelek meg. Ja, és első helyen vették fel...
Na szóval "relatíve" jól ismerem a témát...
Az mondjuk valóban fura, hogy mindenkit behívnak szóbelizni, ilyet még nem hallottam. Az ELTE Radnóti felvételin ha jól rémlik 70% írásbeli alatt már nem hívtak szóbelizni.
Csak annyit, hogy ezek szerint nem érezted az iróniát a soraimban. Miképp a te "kérdésed" is nagyképű álszerénységként értelmezhető csak. De ezt te is tudod jól.
A legtöbben 40 körül írtak matekból, vagy az alatt. Így elég álságos, amit itt elővezettél.
(Esetleg komoly kommunikációs zavarral küzdesz.)
Erre próbáltam a "méltó" módon reagálni :)
Kedves 6 os ! Te itt is próbálsz megleckéztetni egy tanulót,aki minden megtesz azért,hogy egy komolyabb iskolában tanulhasson .Miért kételkedsz a szavaiban ?
Mert ő nem olyan típus ,hogy mindent lesöprök az asztalról ? . Netán az ő szülei is tanárok ? Úgy gondolod okos gyerekek csak Pesten vannak,a hülyék meg vidéken gyülekeznek .Szerintem Pannonhalmán is van ilyen erős ,ha nem erősebb ,mint Pesten a Radnóti.Ha nagy képű,talán lehet is mire .Tanár úr én is kíváncsi lennék az Ön tanítványaira ,még csak azok lehetnek igazán nagy képűek.
A tanár úr válasza is nagyon álságos volt,jobb ha a fiú nem is az Ön tanítványa lesz.Részemről Ön bukott meg itt .
Szerintem az elsők között fogsz bejutni abba az osztályba
Sok sikert/ Mikor lesz/volt a szóbeli?
Milyen lett?
Magyarból is nagyon jó ez az eredmény
Hibázni meg (sajnos) mindenki szokott
De simán javítható ez még a szóbelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!