Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvesznek, így a Karinthyba...

Felvesznek, így a Karinthyba Frigyes Gimnáziumba?

Figyelt kérdés
A hetedikes és a nyolcadikos átlagom is 5,00 volt, de az írásbelin körülbelül 80-84 pontot értem el,és valószínű vannak nálam sokkalta ügyesebbek is, akik a Karinthyba jelentkeznek.. Kevés az esélyem ahhoz, hogy felvegyenek?

2014. jan. 19. 13:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Te is a Karinthyba szeretnél menni? :)
2014. febr. 2. 10:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 49 pontot hoznék a jegyeimmel, és 81 pontos lett a felvételim. Van esélyem az angol kéttannyelvűre?
2014. febr. 2. 17:05
 13/20 anonim ***** válasza:
nagyon ügyesek vagytok:)) tuti behívnak titeket szóbelire:)
2014. febr. 2. 18:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Szia, köszi a biztatást! :)

Jó kérdés, én mindkettő tagozatot megjelölöm, de egyikbe se biztos, hogy felvesznek, nekem egy ponttal van több mint neked, szóval, bízzunk benne, hogy mindkettőnknek sikerülni fog! :)

2014. febr. 2. 19:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Végül felvettek? Mi volt a szóbelin? (Oda szeretnék jelentkezni angol kéttanra)
2014. dec. 1. 15:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem felvettek:D hat magyar szobelin huznom kellett egy verset, atolvasni magamban, meg volt alatta par kerdes a versol majd odahivtak a felveteliztetokhoz.. Ott felolvastam hangosan a verset.. Felolvastam a valaszaim meg meg kerdezgettel parat magarol a versol.. A vegen huzni kellett egy temat en azt kaptam h meseljem el hogy hogy szerveznek egy csaladi kirandulast ha nekrm kene egyedul.. Matekon kaptunk feladatokat(azt is huzni kellett) volt ido megoldalni majd szolitottak es elkellet magyarazni hogy jottek ki az ereemenyek.. Nem nehezebbek mint a kozpontos matekfeladatok;)
2014. dec. 5. 23:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Bocsi a borzalmae fogalmazasert Xdd nem figyeltem oda es keso van nagyon.. Azert nem vagyok nagyon buta, tenyleg felvettek:'D
2014. dec. 5. 23:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Felvettek volna, de nem oda mentem :)
2015. jan. 1. 17:22
 19/20 KittyQuynh válasza:
Tudom,hogy mar regi bejegyzes, de leirom a tapasztalataimat addig amig meg tisztan emlekszek ran hogy majd a kovetkezo generacio akik felvetelizni fognak, adjak egy kis ,,lokest" c:71pontom lett a szobelin, ez nem hangzott valami jol, a baratnom 76-ot irt, gondoltam mar csak az emeltre van eselyem, de sikerult felhuznom magam a szobelin. 45pontom lett a hozott pontjaim maximalisak voltak igy 99. Helyen alltam az ideiglenesen, a baratnomnem nem sikerult annyira jol a szobelije igy 200 korult allt a listan. Vegul bejutottam :) a baratnom pedig az emeltre. Ezzel nem dicsoiteni akarom magam. Csak kicsit batoritani szeretnem a kovetkezo felvetelizoket, hogy ha a felveteli nem is sikerult jol, meg a szobelivel felhuzhatjatok magatokat :D
2016. ápr. 30. 11:37
 20/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat,sokat segítettetek.Én is a Karinthyba szeretnék menni!

2017. okt. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!