Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyomozó szeretnék lenni és az...

Nyomozó szeretnék lenni és az NKE-n eléggé embertelen az elvárás, ahogy láttam és nem valószínű, hogy be tudnék kerülni. Szerintetek mit lenne érdemes tanulni, hogyha szeretnék diplomát szerezni és ilyen téren szeretnék dolgozni?

Figyelt kérdés
Kaptam, olyan tanácsot, hogy tanuljak kriminalisztikát, de azt csak mesterképzésen tehetem meg az ELTE-n és kellene előtte, valamilyen jogi igazgatási alapszak. Szemeztem kettővel, még pedig az Igazgatási szervezővel és az Igazságügyi igazgatással. Szerintetek, melyik lenne a kettő közül a kézenfekvőbb? Válaszokat előre is köszönöm.

2014. jan. 18. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kriminológia az a mester? Ha kriminalisztika is, mesterként sem ér semmit, mert ilyen szakma így nincs. (A kriminológia is egy vicc).
2018. szept. 1. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!