Szerintetek felvesznek ilyen eredményekkel a Szegedi Deákba esetleg Tömörkénybe?
Figyelt kérdés
2014 8.os központi felvételim: magyar: kb.38-43 pont,
matek: kb.18-20 pont jegyeim: magyar: 5, nyelvtan: 5, töri: 5, angol: 5, matek: 4. A gimit helyből elfelejthetem vagy van egy kis esélyem még?
2014. jan. 18. 21:27
1/16 KedvesPitypang válasza:
figyelj, idővel majd úgyis megtudod a választ, addig meg szerintem felesleges izgulnod rajta. én majd szorítok neked! :D
2/16 A kérdező kommentje:
Igen azt várom, hogy végre megtudjam a végleges pontjaimat. meg megyek még szóbelizni (ha behívnak) Deákba háromra Tömörkénybe kettőre, hogy biztos megpróbáljam feljavítani ezt az idegesség miatt elcseszett írásbelit. és Köszi, hogy szorítasz!!! :))
2014. jan. 19. 16:03
3/16 anonim válasza:
Deákon belül milyen szakokra mész szóbelizni?
4/16 A kérdező kommentje:
magyar-angol kéttannyelvű, spec. angol, spec. spanyol
2014. jan. 19. 18:51
5/16 anonim válasza:
Hát ha jó vagy angolból, akkor minden felvételi simán fog menni. Viszont a kéttannyelvűbe nehéz lesz bekerülni.
6/16 A kérdező kommentje:
Tudom... :/ úgy jelölgettem, hogy első 5 helyen mind Deákos szakokat ( 1.kéttannyelvű, 2.spec angol, 3.spec spanyol, 4.általános, 5.humán ) 6.Tömörkény általános 7.Tömörkény angol, utolsónak a magyar-német kéttannyelvűt és összesen 10 szakot, 4 sulit jelöltem.
2014. jan. 19. 19:35
7/16 anonim válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket. Kis nyolcadikosok itt sírnak szín ötössel, hogy vajon hova fognak bekerülni... Engem full 2-3-4-esekkel (angol-töri-magyar volt ötös dicsérettel), simán felvettek MINDENHOVA, amit megjelöltem (Deák, Tömörkény, GD, Vedres, Ságvári, Radnóti, Eötvös). Egyszerűen csak azért, mert el voltak ájulva az angol szóbelin. Ennyi a titka. Ha meg nem akarnak felvenni, írsz egy levelet és akkor is felvesznek... ha meg nem vagy odavaló, mindenképpen kiesel.
8/16 anonim válasza:
Még valami: a spanyolnak egyáltalán, tökéletesen, elvitathatatlanul, száz százalékban SEMMI ÉRTELME ÉS HASZNA NINCSEN.
A nyelveket amik a németen meg az angolon kívül számítanak, nem tanítják állami iskolákban.
9/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, évfolyamtársaim elég jól megtanulták spanyol szakon a spanyolt. A Deák nyelvoktatása amúgy is nagyon erős és színvonalas. Én 4 év alatt remekül megtanultam franciául.
10/16 anonim válasza:
figyelj ..engem matek 3massal magyar4esselangol4esselmatek3massal és magyarfelvételipontom25 lett a matek meg 16..és felvettek a vasváriba:) ugyhogy ne izgulj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!