Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ugye ma írtuk a felvételit,...

Ugye ma írtuk a felvételit, és szerintem rosszul sikerült. Szerintetek felvesznek?

Figyelt kérdés
Eddig 8 éven keresztül, vagyis most lesz a nyolcadik év mikor kitünő voltam/leszek. Azt hiszem eddig 6. és 7. Félévben nem voltam kitünő, de azt ugye nem is nézik. Voltam minden évben matek-magyar-angol versenyen, 3. -2. Helyezésekkel. De a mai felvételi rosszul sikerült, szerintem 65-70 pontkörüli lesz. Szerintetek felvesznek egy jobb gimnáziumba, úgy hogy az írásbeli 50 pontot, a vitt pont 25 pontot és a szóbeli is 25 pontot ér? Kb 80 pontom lenne összesen. Bocsi tudom elegetek van az ilyen lérdésekből, de remélem nem ezen a felvételin múlik a dolog, ha 8 évig osztályelső voltam:(

2014. jan. 18. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Reméld, hogy a többieknek sem sikerült jobban :)

Nézd, ha el is rontottad, felvehetnek, ha nem írtak annyian jobbat, amennyi a keret (plusz ott vannak a vitt pontjaid + a szóbeli). Sok sikert!

2014. jan. 18. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy!:))
2014. jan. 18. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
nyugi, többieknek is rossz lett a matek.
2014. jan. 19. 11:32
 4/4 anonim válasza:
Figyelj nagyjából nekem is ez volt. én veled ellentétben 53(!!) pontot szereztem.....én is osztályelső vagyok. :) szerintem be fogsz kerülni...Hova fogsz jelentkezni???
2014. febr. 4. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!