Kb 76 pontos központival és kitűnővel be lehet kerülni Szent Laci tömkomra?
Atya világ ! Zseni vagy . Sikert!
Remélem tömkomon nem fognak hemzsegni a 80 pont felettiek. Az cink volna :/ :)
Nagyon remélem, hogy tényleg nem veszik majd túl komolyan.
:D Nekem csak második félévben van média (de egész februárban nem lesz, mert szerdán megnéztük a Schindler listáját, ami 3 órás, ezért a többi februári óránk elmarad, úgyhogy remek). Én filmkritikákat olvasok, gyakorlom a hangos olvasást (az is lesz, ha jól tudom, meg esetleg mondatelemzés). Én is sokat olvasok :)
Annyi a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik sorozat legyen a kedvencem, mert béna vagyok angolból és szinte az egyiknek sem tudom rendesen kiejteni a nevét, úgyhogy elég kiábrándító lenne, ha ott makognék...:D
Megtaláltam a Laci fórumát, belinkelem, nem tudom, hogy Te láttad-e már :) onnan próbálok infót szerezni (freemail-lel nem lehet felregisztrálni, legalábbis nekem nem sikerült, csak gmail-lel). Már nagyon izgulok! :)
Sziasztok!
Tőlem azt kérdezték, hogy miért jelentkeztem erre a szakra, mi érdekel a médián belül, van-e már tapasztalatom. Ezen kívül, hogy:
- Mennyit internetezel naponta? - Erre az volt a válaszom, hogy szoktam, de nem sokat, és hogy inkább olvasok, na, és kilyukadtunk a könyveknél, amiről persze már tudtam beszélni rendesen :)
- Szerinted mi az önkéntes munka? Hova mennél önkéntesnek?
Jó, ha van erre egy konkrét válaszod, én a Rex kutyaotthont mondtam, bár én ezen tényleg gondolkodtam, szóval nem ért felkészületlenül. :)
Olyan témába ne kezdj bele, csak hogy okosabbnak vagy műveltnek tűnj, amiről halvány kukkod nincs, mert a végén még beégsz. :DD
Ja, és nézz ki normálisan.
Lényeg: beszélj, beszélj, beszélj, viccelődj néha, mosolyogj, legyél barátságos. Légy önmagad.
Plusz a végén még olvastatnak. (Nekem a Toldiból volt egy részlet.) :)
Remélem segítettem.
Ne stresszelj, ez egy elég nehéz időszak, de a végén majd csak mosolyogsz rajta! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!