8. osok! Nektek hogy sikerült a felvetelitek?
Figyelt kérdés
A matekot csak én rontottam el? Hol akartok tovabb tanulni?2014. jan. 18. 12:35
1/21 anonim válasza:
Nálunk,valami csalás történt az országban,és eltörölték a felvételi eredményeket,DE meg kellett irnunk... ://
IGY csak az átlag ment be a pontokba .... ://
3/21 anonim válasza:
Nem csak te rontottad el, szerintem iszonyat nehéz volt. Kb. hány pontra saccolod? A magyar viszont nagyon jó lett. A fogalmazást meglátva megkönnyebbültem, úgyhogy az nem volt nehéz. :) Te mit írtál a Zsigmondoshoz? Hogy miért az ő napján van az íjászverseny?
4/21 anonim válasza:
A matekot nagyon elrontottam:) örülök,ha lesz 10 pontom:D:ss
pedig rengeteget tanultam rá:) nagyon beparáztam és nem tudtam mit csinálok.
A magyarnál még időm is maradt:))
5/21 anonim válasza:
Nekem is nagyon nagyon rosszul sikerült a matek..a magyar meg nagyon nagyon jól:)
nem tudjátok, hol lesznek fenn a megoldókulcsok? megadták a honlapcímet, csak nem írtam fel.:(
6/21 anonim válasza:
A magyarban nem vagyok biztos, kicsit elrontottam (kb. 42 pont lesz), a matekomra viszont kifejezetten buszke vagyok, eleg jol sikerult. :3
7/21 anonim válasza:
Első vagyok,a másiodiknak válaszolok : Szerbia és nem kamu ....
8/21 anonim válasza:
Matek 23
Magyar 30-40 között fogalmazásonmúlik :D
9/21 anonim válasza:
Magyar 47-48 körül
Matek 17 körül.. nagyon nehéz volt..
14/L
10/21 A kérdező kommentje:
2014. jan. 18. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!