Felvesznek a szegedi Radnótiba? Mit kérdezhetnek szóbelin?
Kémia tagozatra szeretnék jelentkezni.
Féléves jegyeim törit kivéve 5-ösök, de lehet a törire is megadja a tanár...Tavaly kitűnő lettem. Nem jártam semmilyen előkészítőre (mármint a Radnóti előkészítőire), holnap írom a központit de szerintem jó lesz mert az arra gyakorló előkészítőkre minden héten jártam és egyébként is jó vagyok matekból, magyarból.
Kémia szóbelin mennyire kérdezhetnek nehezet? Mondjuk ha azt kérdezik, hogy beszéljek az oxigénről, akkor elmondom a képletét, módosulatait, kémia és fizikai jellemzőit ( 1-2 reakcióegyenlet meg az a 4-5 fizikai tulajdonság) + előfordulása/előállítása, felhasználása....ez 1 oldal mondjuk a füzetemben... Vagy nehezebbeket kérdeznek? És egyáltalán mennyit kérdeznek?
am. Szerintetek megéri 2 órát buszoznom Szegedig? Vagy csak a híre ilyen jó?
Köszi szépen :D szerencsére nem fog zavarni ha 5ig nem jutok ki a suliból, most is van 8-9-10 órám :) ÉS fogalmam sincs milyen nehéz lesz a gimis tananyag, szerintem nem lehet elképzelni :D Mindig azt mondom: ha tanulni kell, akkor majd tanulok. pl. sokszor fél 11kor fejezem be a tanulást és másnap fél 6kor kelek fel mert leckém is van. elfekszem a hátam is, tanulva eszek, de nembaj, majd hétvégén pihenek :D Mellesleg az öltözködést mindeeeenhoool (inkább gimikbe ) befolyásolják. Ha valaki azt mondja, hogy nem, akkor csak nem veszi észre.
Köszi majd írok üzenetet ha valami még eszembejut, amúgy holnap megyek nyílt napra... életembe nem láttam még az iskolát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!