Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek megéri jelentkezni...

Szerintetek megéri jelentkezni a MOME-ra?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogy felvesznek. Megérné? Tudnék mit kezdeni utána vagy nehéz lenne az elhelyezkedés?

2014. jan. 16. 15:59
 1/3 anonim válasza:
szerintem igen. legelismertebb művészeti iskola Magyarországon. én is oda fogok jelentkezni.
2014. jan. 17. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is:) Csak már olyan sok mindenkitől hallottam, hogy nem tudnak mit kezdeni miután elvégezték. Ez nyilván sok mindentől függ csak kicsit elbizonytalanodtam. De azért természetesen megpróbálom
2014. jan. 19. 19:37
 3/3 anonim válasza:
Én is oda akarok jelentkezni. Természetesen miután végeztél, szükséged van kapcsolatokra. Ha minden kötél szakad és nem tudsz elhelyezkedni ott ahol akarsz, elküldheted máshova is az önéletrajzod. Egy egyetem minden önéletrajzban jól mutat! ;)
2014. jan. 19. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!