Melyik egyetemre kell mennem, ha a későbbiekben lakberendező/belsőépítés/designer/formatervező irányokban szeretnék elhelyezkedni?
Semmit nem tudok erről a témáról, ill. nem sokat, szóval hogy mi hogy működik. Mindenképpen Budapesten szeretném csinálni.
És kell-e ehhez a kötelezőkön kívül másból érettségiznem?
(Informatikából fogok plusz tantárgyként).
Lakberendező, belsőépítész és designer nincs fősulin csak okj-n. Formatervező pedig ipari termék és formatervező mérnök szakon van, pesten úgy tudom ez a BME-n van.
Itt van rajz alkalmassági, mégpedig 2014.05.29.-én.
Érettségizni pedig matekból kötelező, és választhatsz mellé egyet ezekből: biológia, fizika, kémia, infó.
Vagy pedig Óbudai Egyetem, itt az alkalmassági rajzból szintén 05. 28-29.-én lesz. Ugyan ezek a választott tárgyak.
Ponthatár tavaly BME-n 389 volt államin, Óbudain pedig 281.
Matematikából persze, hogy érettségizem, hisz az mindenhol kötelező (meg magyarból,töriből és választott, jelen esetben angol nyelvből). És ahogy írtam, pluszként informatikából.
És elég egy OKJ-s képzést elvégeznem ahhoz, hogy később olyan munkát végezhessek, mint pl. Colin Mcallister,Justin Ryan vagy Jonathan és Drew Scott(Spektrum Home),stb ? Csak azért említettem őket, mert talán ők ismerősek lehetnek, és így tudom legpontosabban leírni, mi szeretnék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!