Ez kettes vagy nem?
2,2,1
Átlag alapján 1,67...
Tanárfüggő vagy kizárt, hogy ez kettes?
Tanár függő, de inkább a tanárodat kérdezd: lehet, hogy megengedi, hogy javíts, ha látja, hogy akarod azt a kettest.
Amúgy félévkor bukni nem végzetes.
Itthon elég végzetes lenne mert még sohasem buktam semmiből sőt még a kettes is ritka volt eddig de ez a 11. nagyon fárasztó..
Egyébként a tanár azt mondta, hogy 2,0tól ad kettest (akkor nem voltam ot tmikor ezt mondta) viszont az osztály kb. negyedének ugyanez az átlaga mint nekem, és régebben se volt soha olyan hogy 2,0-tól adott volna 2est. lehet még felelni de már csak 1 óra lesz és az is pénteken és attól félek nem fogok beférni mert biztos sokan kapnak majd most utolsó pillanatban észbe (mint én...).
Akkor mondom a feladatod:
Holnap csütörtök, megkeresed a tanárt és beszélsz vele. Azért van a szád, hogy beszélj vele. Megmondod neki, hogy rosszul sikerült a féléved, és szeretnél javítani a kettesért, de félsz, hogy nem fogsz bele férni, mit lehetne tenni? Ilyen egyszerű. Középiskolában egyik tanár sem fogja azt mondani, hogy így jártál. Fogtok találni megoldást, de ehhez kommunikálni kell. A problémák 90%-át megoldja, csak az emberek félnek valamiért a kommunikációtól.
Hát, ha nagyon mázlista vagy, akkor átenged, bár nálunk az volt a bevett gyakorlat, hogy 2.0-tól kettes, utána meg x.5-től lehetett beszélni a jobb jegyről.
"de ez a 11. nagyon fárasztó.."
Hát még milyen szopó lesz majd az egyetem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!