Ez kettes vagy nem?

Figyelt kérdés

2,2,1

Átlag alapján 1,67...

Tanárfüggő vagy kizárt, hogy ez kettes?

2014. jan. 15. 19:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
megbuksz
2014. jan. 15. 19:32
 2/19 A kérdező kommentje:
Kösz, most már sokkal jobb.
2014. jan. 15. 19:35
 3/19 anonim ***** válasza:
Ez az össz jegyed és nem is lesz több? Megbukni nem fogsz, csak felelned kell a kettesért / javítót írni valamiből.
2014. jan. 15. 19:36
 4/19 anonim ***** válasza:
Általában ,5-től vagy ,6-tól kerekítenek felfelé, de a legtöbb tanár a kettest csak 2 egésztől adja meg. A tanároddal kell megbeszélni.
2014. jan. 15. 19:37
 5/19 anonim ***** válasza:

Tanár függő, de inkább a tanárodat kérdezd: lehet, hogy megengedi, hogy javíts, ha látja, hogy akarod azt a kettest.

Amúgy félévkor bukni nem végzetes.

2014. jan. 15. 19:37
 6/19 A kérdező kommentje:

Itthon elég végzetes lenne mert még sohasem buktam semmiből sőt még a kettes is ritka volt eddig de ez a 11. nagyon fárasztó..

Egyébként a tanár azt mondta, hogy 2,0tól ad kettest (akkor nem voltam ot tmikor ezt mondta) viszont az osztály kb. negyedének ugyanez az átlaga mint nekem, és régebben se volt soha olyan hogy 2,0-tól adott volna 2est. lehet még felelni de már csak 1 óra lesz és az is pénteken és attól félek nem fogok beférni mert biztos sokan kapnak majd most utolsó pillanatban észbe (mint én...).

2014. jan. 15. 19:41
 7/19 anonim ***** válasza:

Akkor mondom a feladatod:

Holnap csütörtök, megkeresed a tanárt és beszélsz vele. Azért van a szád, hogy beszélj vele. Megmondod neki, hogy rosszul sikerült a féléved, és szeretnél javítani a kettesért, de félsz, hogy nem fogsz bele férni, mit lehetne tenni? Ilyen egyszerű. Középiskolában egyik tanár sem fogja azt mondani, hogy így jártál. Fogtok találni megoldást, de ehhez kommunikálni kell. A problémák 90%-át megoldja, csak az emberek félnek valamiért a kommunikációtól.

2014. jan. 15. 19:56
 8/19 anonim ***** válasza:

Hát, ha nagyon mázlista vagy, akkor átenged, bár nálunk az volt a bevett gyakorlat, hogy 2.0-tól kettes, utána meg x.5-től lehetett beszélni a jobb jegyről.

"de ez a 11. nagyon fárasztó.."

Hát még milyen szopó lesz majd az egyetem :))

2014. jan. 15. 20:13
 9/19 A kérdező kommentje:
Egyetemen nem lesz olyan haszontalan tantárgya mint a fizika, hála istennek anglisztikán hírből sem ismernek ilyet.. :D Csak ezt az évet éljem túl és utána soha nem lesz a kezembe fizika könyv az is biztos.. :D
2014. jan. 15. 20:43
 10/19 anonim ***** válasza:
Fogsz te még sírni a fizikakönyv után anglisztikán :D
2014. jan. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!