Ha 0 kreditem van, akkor kirúgnak félévkor?
Első éves vagyok, de december óta nem nagyon járok be, mert nem tetszik ez a szak, idén szeptemberbe egy másik főiskolára szeretnék menni. 0 kreditem van, kifognak rúgni félévkor? Államilag támogatott képzésen vagyok.
Azért kérdezem, mert szeretném, hogy ha a 2. félévben is megmaradni a hallgatói jogviszonyom, mert amióta nem járok suliba, dolgozom (diákmunka), és ezt szeretném folytatni, amíg nem vesznek fel a másik egyetemre, ahová fogok jelentkezni :D
Általában két félév után nézik az összteljesítményt. (Mondjuk amikor kiírtad ezt a kérdést, kismillió hasonló kérdést is kiadott találatként, de persze szartál azokba is).
Hogy megéri-e elpocsékolni egy félévet csak a diákmunka miatt, hogy aztán később ha kicsúszol a 12 félévből, akkor tandíjat is fizess, az már Rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!