Fanni1713 kérdése:
Ilyen Budapesti gimnáziumokat tudnátok mondani? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Pátyhoz viszonylag közel lévő( maximum 1 óra utazással a reggeli forgalmat beleszámítva) , közép erős vagy esetleg erős gimnáziumot.(ne sport iskolát)Elméletileg angol nyelvi előkészítős osztályba jelentkeznék de ennek majd én utána nézek,hogy van-e olyan szak az adott gimiben.Nagyon fontos lenne. Előre is köszi.2014. jan. 14. 22:30
1/2 A kérdező kommentje:
Ezt még hozzá tenném : az átlagom 4,4-es körübelül szóval nem vagyok rossz tanuló. Amikre gondoltam az a Rákóczi Ferenc Gimnázium vagy a József Attila Gimnázium de bármilyen gimnáziumra kíváncsi vagyok. Az még jó lenne hogy ti az adott gimnáziumba hány ponttal jutottatok be és hogy tetszik az iskola. Nagyon köszi :)
2014. jan. 14. 22:39
2/2 anonim válasza:
Ha a rákocziba szeretnél menni és sznob, füves, vagy a másik véglet a megnemértett elzárkózott diák szeretnél lenni (tisztelet a kivételnek) akkor menj oda! (legalább is ha a 2. kerületi rákocziról beszélsz… azthiszem van még egy…) Ahhoz a sulihoz közel van a Szent Angéla, Remek nyelvi szinten tanítja az angolt, ha emelt angolos szeretnél lenni, de van német és olasz képzés is! Ezzel az átlaggal felvesznek, ha a szóbelin és az írásbelin ugye el nem buksz! A Rákoczi tipikusan olyan gimnázium ahova nehéz bekerülni de könnyű benn maradni! Az Angélába közepes annak az esélye hogy felvesznek, de nehezebb bentmaradni, mert általában a nem tanuló diákok egy év (jóesetükben) alatt kihullanak… Az angéla viszonylag erős gimnázium, jó osztályközösség alakul ki általában, valamint remek tanárok vannak akik érdekesen tanítanak! Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!