Jerikó Keresztény Humán Gimnázium lovas tagozat vélemény? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki jár e a Jerikó Keresztény Humán Gimnázium lovas tagozatára? Érdekelne a véleményetek, hogy milyen az iskola?2014. jan. 14. 19:37
1/5 anonim válasza:
Én tavaly oda jártam kilencedikbe. De amikor megtudtam, hogy a szakma egy nagy kamu átmentem a váci mező lovász, lótartó/tenyésztő szakára. Attól függetlenül ugyanúgy alagra járok lovagolni. Mint kiderült zsoké/munkalovas képesítés nincs. Tehát jó formán csak egy papírt kapunk ami igazolja hogy Alagra jártunk lovagolni. De ahhoz hogy zsoké legyél, nem kell a Jerikó. A licenszedet úgy is a tréner kéri ki, akinél lovagolsz... Én a helyedben kétszer is meg gondolnám mielőtt oda jelentkeznék. Biztos, hogy pénzt akarsz beleölni egy olyan suliba, ami alapítványi havidíjat kér miközben télen ülhettek kabátban órákon mivel nincs fűtés?! Vagy mert felszereléseket ígérnek 120e forint értékben és inkább a Bokori féle lovakra költik vagy zsebreteszik? Ugyan már! Egy másik lovász/lótenyésztő sulival jobban jársz, alagra ugyanúgy ki tudsz járni, ha megbeszéled az iskolával, hogy oda járhass gyakorlatra.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévő is mondta, a Jerikó szart se ér. Én nem ajánlom. Inkább a váci Mezőt, vagy a péceli Fáyt. Habár már azt is kezdik lehúzni.
3/5 anonim válasza:
NE!!
Oda jártam. Eszedbe ne jusson. Vagyis hogyha neked a lovaglás abból áll, hogy kinn vagy napi 8-9 órát, és trágyázol, meg non-stop cseszegetnek, menjél :D
4/5 anonim válasza:
A tanárok kritikán aluliak... keresztény???? ugyan már ... a házasságtörés kereszténynek számit? Egy tanárnőt ismertem.. agyba-főbe csalta a férjét...
5/5 anonim válasza:
Én pár hónapja járok a Jerikóba és meg vagyok vele elégedve.
A tanárok nagyon közvetlenek, segítőkészek és barátságosak. Az osztálytársaim szintén rendkívül jóindulatúak és befogadók.
A színvonal tekintetében a Jerikót egy átlagos budapesti gimnáziumnak minősíteném.
Természetesen mint minden iskolában itt is vannak vadhajtások, de biztos vagyok benne, hogy akinek igazán nyitott a szíve azt meg fogja csapni a hamisíthatatlan keresztény légkör amint belép az iskola kapuján.
Én nem a lovas tagozatra járok ugyan, de arról sem hallottam rosszakat.
Úgyhogy én ajánlom szeretettel.
Kristóf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!