Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet még ebből 5-ös év végén?

Lehet még ebből 5-ös év végén?

Figyelt kérdés

Félévkor egyedül tesiből leszek 4-es, de a tanárnő nagyon meg akarja adni az 5-öst év végén, hogy kitűnő legyek. A jegyeim a következők: 1 5 5 3 1 5 5 5 3 4 5 3 2 5. Szerintem ebből lehetetlen 5-öst összehozni, de szerintetek van rá esélyem?

15/L

2014. jan. 14. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd ez nem a jegyek átlagán hanem elsősorban a tanáron múlik..ha jóindulatú veled és azt látja hogy szorgalmas vagy, akkor egy készség tárgyból (ha olyan volt a diák hozzáállása) akkor 5-öt adnak hogy meglegyen a kitűnő, ha meg a hozzáállásoddal van baj, akkor kiszámolják a jegyeid átlagát..ezt csak te tudhatod milyen voltél a félév során..
2014. jan. 14. 14:33
 2/3 anonim válasza:
hogy van ennyi jegyed vagy tesi tagozaton vagy? amugy meg ha ezen mulik a kitünőd legalább tudnál átlagot számolni:P amugy meg évvégén ha nagyon tepersz és szerzel sok ötöst lesz esélyed de most ugye csak 3,71 állsz...
2014. jan. 14. 14:41
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 A tanár szerint a hozzáállásom jó, mindent megcsinálok, de a jegyek alapján 4-es vagyok. Akkor is ha ezen múlik a kitűnő... Általánosban nálunk is megadták, itt gimiben már nem.

#2 Dehogy vagyok tesi tagozaton, nálunk mindenkinek ilyen sok jegye van. :D Átlagot természetesen tudok számolni, nem arról van szó. :D

2014. jan. 14. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!