Mi legyen a sorrend ahogy bejelöljük?
Figyelt kérdés
Teleki Blanka gimnázium
Corvin Mátyás gimnázium
Szinyei Merse Pál gimnázium
Kölcsey Ferenc gimnázium
Táncsics Mihály gimnázium
Álmos Vezér gimnázium
Odajáróktól véleményeket is kérnék :)
2014. jan. 11. 17:59
1/5 A kérdező kommentje:
A Táncsics mégsem kell :)
A válaszokat előre is köszönöm. :D
2014. jan. 11. 18:14
2/5 anonim válasza:
Pontos sorrendet nem szeretnék írni, mert ez főként a Te döntésed, valamint mindegyik iskolát ismerem olyan jól! Nézz utána (akár itt is) a különböző iskolák véleményeiről és a legerősebbet tedd legelsőnek, még ha azt hiszed hogy oda nem is biztos, hogy felvesznek! Ugye akkor következés képpen a legygyengébb megy leghátra! Én amúgy a Szinyeiről, valamint a Kölcseyiről sokat és jót hallottam!! Jól tanítanak, akiket ismerek és oda járnak azok szeretik. Ezt a kettőt én elsőnek raknám, de pl az Álmos Vezér-ről még nem hallottam soha… (ez persze nem jelenti azt hogy nem jó). Remélem segítettem valamennyit!
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
további válszokat még várok
2014. jan. 12. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!