Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » MOME felvételi. Hogyan zajlik?...

MOME felvételi. Hogyan zajlik? Mit tartalmazzon a mappa, amit be kell adnom? Mi ez egyáltalán?

Figyelt kérdés

(Valaki, akinek van tapasztalata- esetleg a MOME-re jár, szívesen fogadnám a tanácsait! )

Először is- lehet hogy én vagyok béna- de akárhol keresem, neten egyszerűen nem bukkanok rá sem a felvételi követelményekre, sem arra, hogyan zajlik a felvételi, mit kell beadni, - arról hallottam, hogy egy mappát, de hogy ez mi is pontosan, arról fogalmam sincs.

Legyetek szívesek építő jellegű hozzászólásokkal segíteni egy szegény tudatlan szerencsétlenen! :DDD

2014. jan. 9. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Elvileg legkésőbb január 15-ig fel kéne tenniük a felvételi követelményeket [link] valahová ide.:) Abban pedig szerintem megtalálsz majd minden lényeges doltot.
2014. jan. 10. 05:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jan. 14. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!