Miért esnek olyan sokan ki az orvosiról?
Mert rohadt kemény, és sokakat felőröl a sok stressz, ha nem bírják kezelni. Illetőleg rájönnek, hogy ők mégsem pontosan erre gondoltak, amikor ki kellett tölteni a felvételi lapot.
Egy orvostanhallgató
Hát a nagy többségnek nagyon nehéz, persze vannak nagyon magolós és jó logikájú emberek, akiknek azért nem gáz. Ooyan is előfordul, hogy rájön, hogy nem ez szeretne lenni (vagy mert más megtetszuk, vagynem bírja a nyomást és otthagyja az egyetemet, mindegyikre láttam példát). Azert azt semmiképpen sem gondolom, hogy könnyű, bár nincs összehasonlítási alapom, egy vizsgaidőszakban a rám nehezedő súly miatt néha jól ki kell sírnom magamat, hogy ne roppanjak össze és ezt a kollégiumban máshol is hallom. Most egy rosszul sikerült vizsgaidőszak eleje miatt 4 hetem van több mint 2ezer oldal orvosi szöveg betanulására, bár úgy kell nekem ha nem tanultam, ez nem az egyetemet minősíti:) őszinten nincs osszehasonlítási alapom, de biztos nem mondanám, hogy könnyű.
Egy másik orvostanhallgató
És sok sok könyvet kell kiolvasni, az anatómia egy......egy ritka utálatos tantárgy..
volt orvostanhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!