Ez hogy működik az egyetemeken, kreditrendszerben?
Nem tudtam megszerezni egy gyakorlati jegyet most az őszi félévben.
Megnéztem a mintatantervet, amit beiratkozáskor adtak az egyetemen, és az alapján a sikertelen tárgyam kódja a következő félév (tavaszi) egyik tárgyánál sem szerepel előfeltételként.
Ez azt jelenti, hogy akkor minden tárgyat felvehetek a következő félévben (tavasziban), és majd az őszi félévben újra felveszem azt is, amelyik most nem lett meg?
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Ha semminek sem az előkövetelménye, akkor haladhatsz a mintatantervvel mintha mi sem történt volna.
Az viszont nem biztos, hogy indítják a tárgyat kereszten is. Ha igen, akkor szerencse, ha nem akkor csak jövő ősszel lesz rá lehetőséged.
Köszönöm a választ!
Értem.
Számomra most az a fontos, hogy ne csússzak ez miatt. A beiratkozáskor kapott nyomtatott mintatanterv alapján egyetlen tárgynak sem előfeltétele.
Két MA szakot viszek egyszerre és fizikailag nem bírtam időre teljesíteni, időhiányból eredően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!