Debreceniek! A Tóth Árpád Gimnázium jó választás? És van esélyem bekerülni?
Biokém vagy nyelvi előkészítős biokémre akarok menni. 5.és 6.osztályban nem voltam túl jó ttanuló ilyen 5-6 db 4-esem volt.7.-ben 3 db 4-es de ebből 2 melléktantárgy.Most 2 4-esem lesz.Tudom hogy nem vagyok kitűnő tanuló és hogy sokkal jobb lehetnék de rengeteget tanultam tavaly nyár óta a tételeket tanulom és az írásbeli feladatokat bújom.A bioszt a kémiát és az angolt is nagyon szeretem.Bioszból és kémiából dícséretes 5-ös vagyok imádom és az angolt is nagyon szeretem csak az a baj hogy elment a régi angoltanárunk 6.végén 7.-ben egy rossz angoltanárt kaptunk most meg egy még 1000x rosszabat aki valamiért még pikkel os rám.De ez nem vette el a kedvemet csak az a gond hogy 7.-ben érthetetlenül tanított ezért lettem 4-es most meg folyton hajtottam de a dolgozatba olyanokat rakott bele amiket nem is tanított és a könyvbe sincs benne és ezzel lehúzott pedig úgy volt most 5-ös leszek de nem bír és elérte gogy rosszul feleljek legutóbb ezért a mostani átlagom csak 4,4 és nem engedi hogy javítsak ezért most is 4-es leszek.Tudom hogy lehetnék szorgalmasabb de annyi előkészítőre járok hogy minden nap(!)
fél 6-ra érek haza.Etután 10-11-ig elhúzódott a tanulás a tételek miatt meg enni, mosdani is kell közbe és egy 14 évesnek aki még szinte gyerek nehéz mindent egyszerre csinálnia..huh sajnálom hogy elhúztam senkot nem akarok untatni:D
Akkor a kérdésem az lenne még hogy így lenne esély bekerülni? És felvehetnek úgy nyelvi előkészítős szakra hogy mindkét évben 4-es vagyok? De tényleg sokat tanulok és azerintem sikerülni fog a felvételi.Amúgy a TÁG jó suli?:D
14/l
Elvileg azt is nézik hogy milyen irányba fejlődik.Lehet a barátodnak lefelé fejlődött a jegye vagy nemtudom.Sajnálom szegényt:/amúgy neki hogy sikerült a felvételije?
Megpróbálom a felvételibe mindenemet beleadni elvileg a vitt pont csak 25%:D
Neked meg gratulálok hogy bekerültél remélem nekem is sikerül:)
Neki azt hiszem 72 vagy 73 pont lett neki az összesített, a szóbelin viszont egész ügyesen szerepelt. Sajnos fellebbezéssel sem került be :/
Én nagyon drukkolok neked, tudom mivel jár a dolog! Lehet jövőre már ugyanott tanulunk majd? ;)
Szegényt sajnálom:/
Köszönöm nagyon kedves vagy:)
Én is a TÁG-ba készülök, pont erre a szakra. A központi felvételi ötven százalékot számít, a bizonyítvány 25-öt, és szóbeli is ennyit, de azt nekem szerencsére nem kell. Ha ügyesen készülsz, akkor inkább a központi fogja eldönteni a dolgot, ez pedig nemsokára itt van... Sok sikert! Remélem, osztálytársak leszünk... :)
Egy gyors tipp az angoltanuláshoz: nekünk is volt már érdekes angoltanárunk, és akkor kezdtem el dalszövegeket fordítani. Élvezed, és nagyon sok mindent tanulhatsz így :) Ha ezzel kapcsolatban segíthetek valamiben, írj
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!