Ha az ELTE pszichológia alapképzésére jelentekezek, milyen lehetőségeim vannak kollégiumra?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 11:06
1/4 anonim válasza:
Az ELTE összes kollégiumába pályázhatsz. Attól függően kerülhetsz be, hogy milyen szociális helyzeted van, milyen távol laksz az egyetemtől, valamint tanulmányi alapon is lehet, ha jól tudom (én nem vagyok kollégista, de idén kezdtem az ELTE pszichót, sokat foglalkoztak ezzel a témával a csoporttársaim).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2014. jan. 5. 12:57
3/4 anonim válasza:
jah, bár számít a kapcsolat is hogy bekerülj egy jobb koliba! Hiába van több pontod, történek még csodák és a tőled alacsonyabb számú csodák csodájára bekerül, te meg nem! (elsős kollégista)
4/4 anonim válasza:
Megjelölsz 3 koleszt a felvételiben. Egységes ponthatár vonatkozik mindegyikre. Ha azt eléred, bekerülsz kollégiumba, DE hiába jelölted meg a 3 kollégiumot, attól még berakhatnak egy negyedikbe. SEMMIT nem számít az, hogy hány pontod van (tapasztalat). Jó, ha van ismeretséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!