Tényleg nem érdemes angol-német tanári szakra menni?
Hát a kettő közül inkább az angol-német tanári, mert az sokkal keresettebb. Gondolom azért akarnak lebeszélni róla, mert többre vagy képes. A helyzet velem is ugyanez. Eddig gyógyszerészetre készültem, emelt szinten tanultam a kémiát és a biológiát is, mindkettőből csak ötöseim voltak,de rájöttem, hogy a kémia az nem az én világom (főleg a számítások), ezért német-angol tanárira akarok járni, mert a nyelvtanulás áll hozzám a legközelebb. Elmondtam ezt a szüleimnek, a nyelvtanáraimnak és a barátaimnak, és csak a tanáraim biztatnak, a többiek le akarnak beszélni róla, mert én "többre vagyok képes". De szerencsére még van egy évem eldönteni, hogy hová jelentkezem. :)
És mivel ez egy januári kérdés, gondolom már le kellett adnod a jelentkezést. Mit választottál végül?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!