Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanító Társaim! Hol találok...

Tanító Társaim! Hol találok felkészítő oldalakat?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy elvégeztem a főiskolát,majd sikerült elhelyezkednem,mint napközis tanító. Dolgoztam 8hónapot,majd szültem. Ennek 5éve ,azóta van 3 babám. A lényeg,ha vissza szeretnék menni dolgozni,mert minden vágyam,h tanítsak, de úgy érzem,h semmit se tudok már. A fősulin sem tanítottak semmit, meg ez az 5év kihagyás is. Tehát míg itthon vagyok,szeretném fejleszteni magam, az alapoktól. Hol találok ehhez megfelelő szakirodalmat? Internetes oldalakat...? Kérlek ne nézzetek le,sajnos igen kezdő vagyok és szeretnék jó pedagógus lenni!
2014. jan. 3. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!