Miskolcra a Zrínyibe vagy Avasiba esetleg jár innen vki? Ha igen, mondanál róla pár szót?
Figyelt kérdés
Ha oda jársz, írj kérlek :)2009. nov. 28. 18:06
12/22 A kérdező kommentje:
persze, Klaudia vagyok:) esetleg ismerjük egymást? :D ez így elég vicces
2011. júl. 15. 11:37
13/22 anonim válasza:
Zoli vagyok.Gondolom be fog ugrani,hogy ki vagyok =)
14/22 A kérdező kommentje:
igen, igen :DD többet tudok rólad mint gondolnád :D na ez tök vicces:) és jól sikerült az érettségid?
2011. júl. 15. 11:43
15/22 anonim válasza:
Többet mint gondolnám?:D Nem akarsz beszélni róla?:D
Az érettségim jól,a legmagasabb orvosis ponthatárnál is 17-el több pontom van.na meg mindegyik érettségim 5ös lett=) Deee nálatok a csoportban több klaudia is van,nem?
16/22 A kérdező kommentje:
Neem, csak én vagyok:) amúgy nem sokat, csak gondolom érthető hogy Bea beszélt rólad...
És gratulálok, sok siket az orvosi karrierhez!;)
2011. júl. 15. 11:52
17/22 anonim válasza:
Persze,ez érthető.Köszi egyébként.
Aztán jókat vagy rosszakat hallottál?:P
18/22 A kérdező kommentje:
Eleinte csupa jót, de idővel minden elmúlik.. szóval a vége felé már nem csak jót :)
2011. júl. 15. 12:00
19/22 anonim válasza:
Hehe =) na igen.Fura,hogy más is jár ide egyébként.Örülök,hogy nem csak én vagyok ilyen... :D
20/22 A kérdező kommentje:
Úgy látszik kicsi a világ, és még az internet is... na szép napot neked! :)
2011. júl. 15. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!