Ilyen szak elvégzése után hol tudok elhelyezkedni?
Hali!
Ha az Óbudai Egyetemen elvégzem a Had- és Biztonságtechnikai mérnök szakot, akkor azzal hol tudok elhelyezkedni?
Normális válaszokat, Köszönöm!
Köszi!
Szerinted érdemes akkor erre a szakra jelentkezni?
Szerintem nem.
Hasonló mint a Zrínyi féle védelmi szak(például te készíted el az épületből kivezető vészkijárat tervét)
Azt meg tapasztalatból tudom, h millióan végzik el rendőrök.
De kérdezz utána, lehet jó.
Szerintem érdemes elvégezned, sőt egy jó választás ha ilyesmi érdekel.
Eleve ehhez a szakhoz profi angol tudás kell...szóba jöhet munkahelyként a NÁTÓ is..szóval elég sok helyre megfelelő a végzettség..és még a civil életben is van rá igény...nincs belőle túlképzés mert nem kapták fel a szakot..szóval jó választás szerintem.
Hát inkább menj mérnöknek. A rendőrség meg a BV az óriási putri. Alacsony fizetések, állandó létbizonytalanság, korrupció, seggnyalás stb.
Van igény a biztonságtechnikára, de szerintem inkább végezz el egy villamosmérnökit, gépészmérnökit, progmat-ot, vagy infót.
Köszi az eddigi válaszokat!
Igazából rendőr szeretnék lenni, de az NKE-re nincs elég pontom ill. szemüveges is vagyok, és gondoltam, hogy ezt a szakot elvégzem és utána jelentkezek a rendőrséghez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!