A passzív félév is beleszámít az államilag támogatott félévek közé?
Figyelt kérdés
Vagyis lehet,hogy a 2 kivett passzív félévem miatt később átkerülök a költségtérítésesek közé?2009. nov. 28. 12:41
1/9 anonim válasza:
ha ezzel a kettővel túlléped a 8 félévet, akkor igen. BA-képzésen 4 évet támogat az állam.
3/9 A kérdező kommentje:
De ha a 2 passzív év alatt nem támogat az állam és nem kell fizetnie a taníttatásomat,akkor miért számítják bele?Nem hinném,hogy ki tudok majd fizetni 300-600 ezer forintot,hogy befejezzem az egyetemet. :S
2009. nov. 28. 17:02
4/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem számít bele, legalább is nekem nem számították bele. Javaslom az okm.hu oldalon levő vagy a felvi-n található fórumot, ott is utána tudsz olvasni.
5/9 anonim válasza:
Tudtommal nem számít bele, kollégiumi férőhelyet legalábbis kaphatsz 8 félév után is, ha van benne 2 passzív.
A legtutibb, ha megkérdezed az egyetemen ahol tanulsz.
6/9 anonim válasza:
én úgy tudom, h a passzív félévvel megszűnik az államilag támogatottság. Vagyis egyszerre kell elvégezni egy főiskolai vagy egyetemi szakot
7/9 anonim válasza:
Én nem tudok olyanról, hogy a passzívtól bármi para lenne. Úgy tudom, hogy NEM számít állami félévnek (nem is jársz be, mit támogasson rajtad az állam!) + nálunk (BMF) utána nem kaphatsz egy ideig tanulmányi ösztöndíjat (de attól az állami támogatottság megmarad).
8/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha nem veszel fel egy kreditet se, akkor nem számít...
De legjobb, ha utánakérdezel a TO-n..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!