Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Főiskolai gazdasági szakokon...

Főiskolai gazdasági szakokon mennyire nehéz a matek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a gazdálkodás és menedzsment szakok. Most állok a továbbtanulás előtt, idén érettségizek, viszont a matek nagyon nem az erősségem. Minden tantárgy tetszik a szakon a matematikán kívül. Aki ilyen szakra jár/járt kérem segítsen és mondja meg, mennyire nehéz ott a matek! Köszönöm
2013. dec. 29. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szívni fogsz akkor egy keveset. 1. félév analízis (integrálás-deriválás), 2. félév valószínűségszámítás, 3. félév operációkutatás, valószínűleg lesz statisztika is.
2013. dec. 29. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:

3as matek érettségivel megcsináltam mindegyik tárgyat

a végén rájöttem, h anno voltam a hülye és nem foglalkoztam a matekkal eleget

szal tanulással menni fog, hisz szinte új anyagot tanítanak, ah azt megérted, akkor oké

2013. dec. 29. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyban iskola és szakfuggő.
2013. dec. 29. 22:57
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2013. dec. 31. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!