Hogyan kezdjek el készülni középszintű matekra, ha most májusban akarok érettségizni, és a cél 100%?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 19:37
1/9 anonim válasza:
Csináld meg az összes előző feladatsort és ha az megvan, akkor keress egy matek érettségire felkészítő feladatgyűjteményt és azokat is oldogasd. Szerintem oszd be magadnak, hogyne csússz el a feladatokkal. Pl. minden nap egy érettségi feladatsor, az még nem is megterhelő. A közép matek nem olyan nem nehéz és nincsenek benne meglepetésszerű feladattípusok. Ha az összes megy, akkor simán meglehet a 100%. (Én tavaly érettségiztem, nekem 98% lett és nem haltam bele előtte a tanulásba enyhén szólva.)
2/9 II.Dartheon válasza:
én tavaly 50%-ot írtam, tanulj dupla annyit mint én, és menni fog! (mat érettésire ha készültem talán 1-2 napot) :D
sok sikert!
3/9 anonim válasza:
Matek középre nem kell tanulni, mert szánalmasan könnyű :(
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Annyira azért nem szánalmasan egyszerű, hogy valaki max pontot érjen el :)
2013. dec. 31. 16:14
5/9 anonim válasza:
Hát nem tudom:D
Miért kell, hogy 100% legyen?
6/9 A kérdező kommentje:
Azért kell a 100%, hogy minél több pontom legyen. Ahova menni akarok, ott államira 458 pont kell.
2013. dec. 31. 17:29
7/9 II.Dartheon válasza:
De akkor eleve jobban jártál vonla ha 458 pont kell,ha emeltet csinálsz, mert az +50 pont.. mi lesz a másik felvételi tárgyad?
8/9 A kérdező kommentje:
Töriből emeltezek. Abból kell 85% minimum.
Két emeltet azért nem teszek, mert van felsőfokú nyelvvizsgám, és így sokkal biztosabb, mint a két emelt. :)
2013. dec. 31. 17:56
9/9 A kérdező kommentje:
94% lett csak vegul. Kicsit kivoltam, mert 2-3 pont minusz abszolut figyelmetlenseg miatt volt.
2014. júl. 29. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!