Mit tudtok a budapesti Edutus Főiskola Turizmus-vendéglátás alapszakáról?
Turizmus-vendéglátás szakma felé húz a szívem.
ha fősulira megyek, akkor olyanra, ahol jól érzem magam és persze korszerű.
érdekelne, hogy mennyire nehéz oda bekerülni, milyenek a tanárok stb. stb.
szóval minden, amiről szerintetek tudnom kellene :)
köszönöm a válaszaitokat :)
Soha nem hallottam erről az intézményről, pedig immár ötödik éve vagyok egyetemista. Kizárásos alapon egy büféfőiskola, kontárképzéssel, olyanoknak akiknek csak a papír kell.
Ha munkáltató lennék be se hívnám azt aki olyan fősulira járt amiről nem is hallottam.
:) Ha még a MÜTF neve lenne, nem ilyen válaszokat kapnál.
Én ebbe a suliba járok. Bekerülni sehova nem nehéz, ami magánsuli, meg fizetős. Bent maradni már annál inkább. Nem gyenge a hely, nagyon jó tanárok, és erős követelmények vannak, én ezt tapasztalom. Sajnos én nem engedhettem meg magamnak, hogy elmenjek egy BGF-re, Corvinusra. Ha te megteheted, mindenképp azt javaslom. Ha azonban nem tudsz odamenni, én bátran ajánlom ezt az intézményt, feltéve, ha valóban tanulni akarsz. A tandíjat is le tudod dolgozni, illetve mondom, nagyon jó tanárok is vannak. Nagyon gyakorlatorientált képzést kapunk. A neve meg, hát, mivel új név, jó, hogy nem híres... egyébként is csak egy kicsi, de erősödő fősuliról van szó. Szerintem IDEJÁRÓK véleményét is kérd ki!!! Akár FB csoport, bármi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!