Kispesten melyik általános suliban jó a felsőtagozat?
Figyelt kérdés
Lányom idén negyedikes, jövőre Kispesten keresek neki sulit (közelebb lesz mint a mostani), de egyáltalán nem ismerem a kerületi sulikat.2009. nov. 26. 12:23
1/3 anonim válasza:
Pannónia oda jártam tök jó iskola, és a hangulat is jó volt, szal nem az volt hogy mindenki undorral ment suliba.
2/3 anonim válasza:
Egyértelműen Kós Károly Általános Iskola.A környéken ezt vehetjük a legerősebbnek is.Mindamellett, hogy a tanárok nem "húsevők".Jól felkészítik diákjaikat a központi felvételire(ezt, mint 8. osztályos tanuló mondom) és ennél még sokkal többet is nyújtanak.Én személy szerint szeretek bejárni :) Csak ajánlani tudom
3/3 anonim válasza:
Pannónia messze a legjobb! Utána jön a Kós a Reménység az Ady és az Erkel. A többi iskola szóra sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!