Van olyan egyetem, ahol a héten már vizsgaidőszak van?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 22:14
2/14 anonim válasza:
Van, nálunk (PTE-ÁOK) már a második vizsgahét van :-D ha jól tudom, Pécsett például most már elkezdődtek a vizsgák mindenhol, de szerintem máshol is.
3/14 reptoid válasza:
Nálunk még a héten szorgalmi időszak van. Szombat reggel 8-tól indul a buli :D
4/14 A kérdező kommentje:
Csak csodálkoztam, hogy más egyetemről ismerőseim mondogatják, hogy van aki holnap megy vizsgázni és hasonlók, nálunk (DE-ÁOK) meg még szorgalmi időszak van a héten (kivéve szombaton), csak jövőhéten kezdődnek a vizsgák. (Más karokon meg januárban.)
2013. dec. 17. 22:29
6/14 anonim válasza:
Nálunk már vizsgaidőszak van, tegnap kezdődött. SE-ÁOK
7/14 anonim válasza:
SZTE-n is vizsgaidőszak van, én már túl is vagyok két vizsgán.
Mondjuk nem volt se tavaszi, se őszi szünetünk, és lesz két hét szénszünet....szóval időben el kellett kezdeni, hogy meglegyen a 6 hét.
8/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Jah, és előző héten is vizsgaidőszak volt már. Szóval ez már a 2. vizsgahét.
10/14 anonim válasza:
Az ELTE minden karán már vizsgaidőszak van, sőt ha jól tudom a BME-n is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!