Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy kell elképzelni egy...

Hogy kell elképzelni egy alkalmassági vizsgát?

Figyelt kérdés
ELTE óvópedagógián láttam egy ilyet a feltételek közt. Erre külön behívnak, ha beadtam a jelentkezésemet oda? Mennyire lehet nehéz egy óvópedagógiai alkalmassági vizsga?
2013. dec. 14. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Az alkalmassági vizsga követelményei résznél találod a leírást.

Tudom, hogy ez a keresztféléves, de évek óta ez az általános, irányadó követelmény.

Külön el kell menni az alkalmassági vizsgára. Ezt a napot az iskola határozza meg. Amikor meghirdetik a képzéseket, fent lesz az alkalmassági és az elő alkalmassági vizsga időpontja is a felvin.

2013. dec. 14. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. dec. 14. 23:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg ettől az alkalmasságitól, nem egy nagy kunszt, ráadásul sokakat úgy is felvesznek, ha nagyon elbénáztak valamit. Nekem barátnőm most kezdte, és mesélt sokat az alkalmasságiról.
2013. dec. 15. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!