Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerettek/tetek iskolába járni?

Szerettek/tetek iskolába járni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Én szeretek:Đ

Bár nagyon messze van tőlem,de nagyon sok mindent meglehet tanulni,amit suli nélkül nem tudnál..:)

2009. nov. 23. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:

igazából nem :D

de örülök hogy nem vok sík hülye :D itthon érdekesebbek a tk-k :D

2009. nov. 23. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Amíg kötelező volt, nem szerettem. Így történt meg az, hogy addig jártam ilyen olyan iskolákba, hogy 18 évesen is csak 10 osztályom volt meg. Aztán amikor terhes lettem 20 évesen, akkor kezdtem el az utolsó két osztályt, akkor már szerettem és most is szeretem, most 23 leszek és egyetemre járok :)
2009. nov. 23. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Én utáltam tanulni,főleg gimibe,mikor azt a sok marhaságot kellett bemagolni,ami senem érdekel,se értelmét nem láttam a megtanulásának.Persze nem is tanultam meg,csak nagyjából.Itt egyetemen már egy fokkal jobb a helyzet,szelektálva vannak a tantárgyaim,és érdekel is.
2009. nov. 23. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Útáltam mint a bűnömet! Monnyuk a zegyetem má jó vót, de az má nem is igazándibul iskola.
2009. nov. 23. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Annyi hülyeséget és haszontalanságot tanítanak, hogy emiatt utálja az emberek nagyrésze. Máig nem vettem hasznát a felének se amit oktattak, pedig jó tanuló voltam, ennyit erről.
2009. nov. 24. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
van amikor szeretk, de mondjuk több szabadságot élvezek mint a többiek, és így elviselhetőbb. De ha nem lennének oylan roh@adék osztálytársaim, jobb lenne
2010. ápr. 24. 20:03
 8/8 anonim válasza:
jaj! Minden órát utálok! szóval mondhatjuk hogy erősen tiltakozom az ellen hogy abba az intézménybe járjak. De sajna kell.
2011. nov. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!