Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Gábor...

Mi a véleményetek a Gábor Dénes Főiskoláról? Jó iskola?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Az 1992-ben alapitott G.D. főiskola sok egybehangzó vélemény szerinti is gyenge szinvonalú. Öcsém a második év elején ezért hagyta ott. Ma a Kodolányin tanul.
2009. nov. 22. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem! A kezdetek kezdetén jó volt, viszont mára nagyon gyenge. Ha informatikával akarsz foglalkozni, akkor BME, BMF, ELTE
2009. nov. 22. 16:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Így van, az informatikai terület érdekel, de most februárban csak a GDF-en indul ez a szak, azt meg lehet csinálni, hogy átiratkozok a BME-re szeptemberben?
2009. nov. 22. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Meg lehet próbálni. Különbözeti vizsgát (vagy valami ahhoz hasonlót) mindenképpen kell majd tenned, mert lehet, hogy a különböző tantárgyak tematikái nem ugyanazok a két helyen.
2009. nov. 22. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Én BME-s vagyok, ha valaki megemlíti a nevét akkor mindenki elkezd röhögni kb h azt a szart. Egyik tanárunk mondta, hogy sokszor be se hívják őket az állásinterjúra, hanem élből elutasítják őket.
2009. nov. 22. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Gyanítom, hogy nem jöhetsz át csak úgy a BME-re, mert nem fogják elfogadni az ott megszerzett tárgyaidat. Maximum néhány jelentéktelent közülük. Nálunk az építészkaron sem fogadnak el sehol máshol megszerzett tárgyakat.
2009. nov. 22. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Szegeden is jó az informatika.. Hát igen, nagy a különbség a 2 suli színvonala és elvárásai között.

Nekem is van ismerősöm a GD fősuliról, ő a vége felé hagyta abba, de rengeteg tárgyát elfogadtál nálunk (Gazdálkodás és menedzsment)

2009. nov. 24. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem fikáznám csak úgy a GDF-et. Jó iskola az szerintem a _maga nemében_ (!!!). Értem ezalatt azt, hogy ne feledjétek: ezt a sulit azért alapították, hogy távoktatásban _dolgozó_ emberek tudjanak diplomát szerezni (és nyilván általában informatikai területen dolgozó emberek mentek oda). Nyilván nem ugyanaz, mint egy nappalis BME VIK, de szerintem a szakmában régóta dolgozóknak (akik diplomát akarnak, hogy mondjuk több fizetést kapjanak) teljesen jó.

Ami még előnye a sulinak: a jegyzetellátás nagyon jó.

DE! Ha 18 éves vagy és informatikát akarsz tanulni, mégis inkább lebeszélnélek róla. Ha megteheted, akkor nyilván jobban jársz a BME-vel, ELTE-vel, Neumann-nal.

Azokkal viszont nem értek egyet, akik összevissza fikázzák a GDF-et, pláne úgy, hogy nem is jártak oda. BME-n van egy pár arcos tanár valóban, ez nem túl szimpatikus viselkedés szerintem. Egyszer hozzászóltam valami GDF-es fórumon, megvédtem a sulit, és két év (!) múlva kaptam egy névtelen levelet egy fickótól, akiről kiderült, hogy a BME VIK-en tanít, és jól leosztott, mekkora egy hülye vagyok, hogy a GDF-re járok. Nem tudom, ki lehet ez a tanár, szegény biztos elég kisebbségi komplexusos lehet.

Mondom ezt én, BME VIK-es hallgató, aki fél évet járt távoktatásban a GDF-re.

2010. aug. 7. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:
És még a posztolónak válaszolva: nem valószínű, hogy a GDF-es tárgyaidat elfogadják a BME-n. Én meg sem próbáltam, már az analízisnél láttam, hogy mennyivel több témát fed le a BME-s. Egy tárgyat sikerült félig elfogadtatnom, de azt sem akkreditálással: a GDF-en kollokváltam mikroökonómiából, BME-n mikro- ÉS makroökonómia van, na akkor annyi engedményt tett a tanár, hogy nem kellett megírnom a mikró zéhát. :)
2010. aug. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!