Mi a véleményetek a Gábor Dénes Főiskoláról? Jó iskola?
Szegeden is jó az informatika.. Hát igen, nagy a különbség a 2 suli színvonala és elvárásai között.
Nekem is van ismerősöm a GD fősuliról, ő a vége felé hagyta abba, de rengeteg tárgyát elfogadtál nálunk (Gazdálkodás és menedzsment)
Én nem fikáznám csak úgy a GDF-et. Jó iskola az szerintem a _maga nemében_ (!!!). Értem ezalatt azt, hogy ne feledjétek: ezt a sulit azért alapították, hogy távoktatásban _dolgozó_ emberek tudjanak diplomát szerezni (és nyilván általában informatikai területen dolgozó emberek mentek oda). Nyilván nem ugyanaz, mint egy nappalis BME VIK, de szerintem a szakmában régóta dolgozóknak (akik diplomát akarnak, hogy mondjuk több fizetést kapjanak) teljesen jó.
Ami még előnye a sulinak: a jegyzetellátás nagyon jó.
DE! Ha 18 éves vagy és informatikát akarsz tanulni, mégis inkább lebeszélnélek róla. Ha megteheted, akkor nyilván jobban jársz a BME-vel, ELTE-vel, Neumann-nal.
Azokkal viszont nem értek egyet, akik összevissza fikázzák a GDF-et, pláne úgy, hogy nem is jártak oda. BME-n van egy pár arcos tanár valóban, ez nem túl szimpatikus viselkedés szerintem. Egyszer hozzászóltam valami GDF-es fórumon, megvédtem a sulit, és két év (!) múlva kaptam egy névtelen levelet egy fickótól, akiről kiderült, hogy a BME VIK-en tanít, és jól leosztott, mekkora egy hülye vagyok, hogy a GDF-re járok. Nem tudom, ki lehet ez a tanár, szegény biztos elég kisebbségi komplexusos lehet.
Mondom ezt én, BME VIK-es hallgató, aki fél évet járt távoktatásban a GDF-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!