Budai Nagy Antal Gimnázium vagy József Attila Gimnázium?
Figyelt kérdés
budapestiek.... aki ír az írjon indoklást is pls :D2013. dec. 3. 20:06
1/6 anonim válasza:
Attól függ (mi érdekel)
A József Attila nagyon jó gimi, ajánlható
2/6 A kérdező kommentje:
jelenleg odajárok és gondolkozom, hogy átmenjek-e... csak nem tudom, hogy jobb-e a Budai
2013. dec. 4. 18:54
3/6 anonim válasza:
Szerintem semmivel sem jobb, a JAG erősebb. Én a helyedben maradnék, de nem nagyon tudok indoklást írni, mivel egyiket se ismerem annyira, hogy reálisan válasszak...:S
4/6 anonim válasza:
Én a budait választottam,nagyon megbántam,rossz a suli, a falak omladoznak,erőszakos a közösség,a tanárok félnek rászólni a hátul vihogókra,simán elment párezer óra úgy,hogy a tanár egy szót sem szólt.maradj a jagban
5/6 anonim válasza:
jaja,szerintem is rossz,nemrég csaptak ki onnan pár drogost
6/6 anonim válasza:
Hali! Remélem nem mentél át? Én a JAGba akartam menni, de nem vettek fel, helyette maradt a szar budai, ott is hagytam a 'csába. Ugye maradtál?? Mi bajod a JAG-gal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!