Érettségi szóbelin (ami több napos) számíthatok arra, hogy névsor szerint osztanak be minket?
Én R betűs vagyok és rögtön az első csoportban voltam:D
Nem névsorrendbe osztják be (bár lehet ez iskolafüggő is).
nem névsor alapján osztják be. Én B-s voltam, barátnőm Ö-s, együtt mentünk a második napon :) az alapján osztanak be, hogy ki miből szóbelizik. tehát akinek pl választott tantárgya etika, akkor ők menjenek le egy nap alatt. ugye töri-magyar-idegen nyelv mindenkinek van, tehát főként a választott tárgyak variálnak itt bele.
egyébként azzal a 2 nappal már nem nyersz semmit :)
Valószínűleg iskola függő, mert mi névsor szerint voltunk. A SZ betűmmel, másnap én voltam az első :)
De amúgy már vagy 2 hétre előre tudtuk, hogy ki melyik napon és hányadik lesz, mert ugye tudnod kell, hogy hányra kell bemenned.
Amúgy szerintem sokat lehet nyerni azzal a 2 nappal, mert én spec abban a két napban tanultam meg a tételeimet, előtte semmit nem tanultam és láss csodát, minden tök jól sikerült.
Először az összes végzős töris volt, és mi csak a 3. napon kerültünk sorra. (földrajzosok)
De akkor már névsor szerint mentünk.
De nekünk az 1. napon mondták meg, hogy melyik napon leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!