Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nektek suliban volt húzódzkodá...

Nektek suliban volt húzódzkodás felmérés? Mennyit kellett csinálni és az osztály kb hány %-ának jött össze?

Figyelt kérdés

2013. dec. 2. 16:38
 1/8 anonim válasza:
Volt.Nem soknak ment.Én szerettem csinálni,egész jól erősít.
2013. dec. 2. 16:40
 2/8 anonim válasza:

kötélmászás volt

gyász...

egy 10-15 embernek a 37 ből

mmint láb nélkül kellet és aki csak kézzel az a 10-15 a többiek vagy lábbal vagy pedig egy métert sem

2013. dec. 2. 16:41
 3/8 anonim válasza:

Rossz kategória, de a kérdésedre válaszolva a talajgyakorlatokat szokták így felmérni, nálunk még9.-ben ezek voltak a minimumok:

- Fekvőtámasz: 35

- Felülés: 50

- Törzsemelés: 30

- Lábemelés: 30

- Négyütemű: 25

Húzódzkodás soha nem volt ilyen szinten mérve.

2013. dec. 2. 16:42
 4/8 anonim válasza:
Nekünk súlyt kell emelni. Legutóbb vagy 10x 40 kg vagy húzódzkodás de az mér 4esről indul. Hát olyan fele fele arányban.
2013. dec. 2. 16:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, jöhet még, kötélmászásos is.
2013. dec. 2. 16:48
 6/8 anonim válasza:
Kötélmászás és rúdmászás is volt, mondjuk a rúd csupa szálka volt, szóval nem használtuk, viszont kötélen volt sima kezes, meg olyan, ahol a lábat is lehetett használni. Felmész, megcsapod a karabinert és jössz le. Az első kettő könnyű volt, lejönni sosem tudtam fokozatosan, mindig szétégett tenyerem az ereszkedésnél. Mindkettő időre ment, 0-14 volt a dupla ötös, 15-20 az ötös, 21-30 a négyes, tovább nem tudom, mert ez fölé senki sem ment. Akik tesi factra jártak azokat már szigorúbban osztályozták.
2013. dec. 2. 17:02
 7/8 anonim válasza:
Nekünk lesz pár hónap múlva, a tanár azt mondta hogy 8 db-tól 5-ös. Szerintem gyászos, az osztályból rajtam kívül kb. 5-7 -en tudják magukat kihúzni nagyjából 5-10 szer,az osztálylétszám 34,ebből 6 lány. Én 2x6-al edzek, de bármikor csinálok kb. 15-20-at,de persze csak 1x.
2013. dec. 3. 20:36
 8/8 anonim válasza:
Mikor főiskolára jártam tesi szakra ott 10 másodperc volt a kettes ülésből indulva függeszkedve kellett (csak karral). 4,9 másodperc alatt felvergődtem magamat rángattam lendítettem magam össze-vissza a lábammal is és haladtam is szépen. Fel kell magát előtte spanolnia az embernek (68 kiló voltam akkor), mert most 73 kiló vagyok és eléggé magam alatt is vagyok és nem is mennek úgy az edzések + ez a szűk 5 másodperc mos jó ha 8 mp lenne.
2014. aug. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!