Pécsi Orvosi Egyetem ponthatárról vélemény? (lent)
Az alacsony ponthatároknak két oka volt. Az első az, hogy idén sokkal több embert vettek fel. 200 fő feletti az elsős évfolyam most. A másik ok a két emelt érettségi, mint követelmény, és a rendkívül kemény kémia emelt érettségi. Aluljelentkezés orvosira sosincs.
Mindazonáltal az alacsony ponthatárok meg is látszanak. Az idei évfolyam nagyon nem olyan emberekből áll, akiknek orvosnak kellene lenni. Sok a bunkó. De sebaj, az anatómia intézet majd megoldja ezt a problémát.
Első, én ugyanezt vettem észre SOTE-n, csak biofizikánál. Mármint bunkónak nem nevezem őket, csak sokan nem idevalók.
Tavaly is abifiz szórta a népet félévkor, most meg még szigorítotak is a vizsgabeugrón, úgyhogy most is sokan fognak elbúcsúzni...
Egyébként igen, főként azért lettek ilyen alacsonyak a pontok, mert a jelentkezők nemigen bírtak elbánni két emelt szintűvel, a helyeket meg fel kell valamivel tölteni, ha már meg lettek hirdetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!