Kossuth vagy TÁG? (Debrecen)
Figyelt kérdés
Oktatás, diákélet, diákközösség, sulis foglalkozások...stb. Szempontjából...
Nem igazán tudok dönteni. Előre is köszi! :)
2013. nov. 24. 20:40
11/21 anonim válasza:
én a kossuthba szeretnék menni idei évhez 60 pont esélyes?
12/21 anonim válasza:
Első mindenképpen a Kossuth, utána jön a TÁG majd a Fazekas. Ez amolyan iratlan szabály :D
13/21 anonim válasza:
Én úgy tudom a Fazekas nagyon feljött az utóbbi 1-2 évben talán a Kossuthnál is jobb:D
14/21 anonim válasza:
TÁG :D
a Kossuth tele van sznobokkal.
15/21 anonim válasza:
TÁG!
TÁGos vagyok 9.-es imádom :)
a Kossuth sznobsuli és tele van nyomikkal sztem :D
16/21 anonim válasza:
Kedves TÁG-fan, nagyon rosszul tudod, mindig minden ranglistán sokkal-sokkal előrébb szerepel a Kossuth a TÁGnál.
Sznobok mindenhol vannak, és hát ez nem az iskolát és az oktatás színvonalát minősíti.
17/21 anonim válasza:
Nem igaz,hülyeséget írkáltok,ugyanis a TÁG a legjobb suli a megyében.Kérdező,egyébként felvettek?
18/21 anonim válasza:
Minden objektív mércén jobb 1-2 mérfölddel a Kossuth a TÁGnál..Etől függetlenül a TÁG egy jó suli.
Én a Kossuthot ajánlom leginkább. Erős suli, több rokon, ismerős végzett ott az elmúlt években és ettől jóval régebben is, egyöntetűen pozitív a véleményük.
19/21 anonim válasza:
TÁG!De ott bírni kell a tempót,és egyébként messze jobb mint a Kossuth
20/21 anonim válasza:
Igen, kedves utolsó, a Kossuth tényleg messze jobban szerepel minden listán, mint a TÁG... RÉgi ismerőseim közül mindnél igaz volt, h az ment a TÁGba, akit a Kossuthba nem vettek fel, illetve akit mindkettőbe felvettek, egytől egyik a Kossuthot választották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!