Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit lehet tudni a Kodolányi...

Mit lehet tudni a Kodolányi Középiskoláról?

Figyelt kérdés
Milyen az oktatási rendszere? Főleg a Zalaegerszegi érdekelne. Furcsa, hogy a honlapon csak a nyelv és szaktanárokat írják. Más tárgy nincs is? Igaz, nemrég óta van nálunk ez a suli, de még nem hallottam róla. Vki tud vmi infót? Előre is köszi: S.
2009. nov. 19. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy mód van rá, ne menj Kodolányiba! Zalaegerszegen van SOB, inkább azt válaszd, sokkal színvonalasabb az oktatás, jobbak a tanárok, jobb környezet, jobb felszereltség. A Kodolányi szigorúbb, de kevesebbet is tanít meg a hallgatóknak. Valamint nem egy állásajánlatot olvastam, ahol megjegyzés rovatban: Kodolányi iskolában végzettek ne jelentkezzenek. Ezt persze tilos lenne kiírni, de jól tükrözi a munkáltatók véleményét...
2009. nov. 24. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a "Kodolányisok kíméljenek" hirdetés nem a középiskolában, hanem a főiskolán végzetteknek szólt, ha egyáltalán igaz. Én nem olvastam ilyet sehol.. Minden fősulinak van jobb és kevésbé jobb szakja. Nem rossz főiskola egyébként, rengeteget fejlődött, fiatal, ezért nem tudott még annyit bizonyítani.. De nem is ez a lényeg.

Nem sok városban van Kodolányi középiskola, tény, hogy a nyelvre fektetik a hangsúlyt. Nem oda jártam, nem tudom milyen, de tanácsot tudok adni: Érdeklődj a titkárságon, esetleg - mire nem jó az iwiw/myvip/facebook - keress a közösségi portálokon olyanokat, akik oda járnak-jártak, és érdeklődj tőlük.. Minden középiskolában, ahol érettségire készítenek fel, le lehet tenni az érettségit, ha nagyon kell, nyelvvizsgát is tudsz szerezni

2009. nov. 24. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:
A Kodolányi középiskola zeg-en szakmát oktat és nem érettségire készít nem???
2009. nov. 25. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!