Mit lehet tudni a Kodolányi Középiskoláról?
Az a "Kodolányisok kíméljenek" hirdetés nem a középiskolában, hanem a főiskolán végzetteknek szólt, ha egyáltalán igaz. Én nem olvastam ilyet sehol.. Minden fősulinak van jobb és kevésbé jobb szakja. Nem rossz főiskola egyébként, rengeteget fejlődött, fiatal, ezért nem tudott még annyit bizonyítani.. De nem is ez a lényeg.
Nem sok városban van Kodolányi középiskola, tény, hogy a nyelvre fektetik a hangsúlyt. Nem oda jártam, nem tudom milyen, de tanácsot tudok adni: Érdeklődj a titkárságon, esetleg - mire nem jó az iwiw/myvip/facebook - keress a közösségi portálokon olyanokat, akik oda járnak-jártak, és érdeklődj tőlük.. Minden középiskolában, ahol érettségire készítenek fel, le lehet tenni az érettségit, ha nagyon kell, nyelvvizsgát is tudsz szerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!