Más is van, akinek a konzulense nem nézte át leadás előtt a szakdolgozatot?
Túl későn írtál neki. :( Nálunk benne van a szabályzatban, hogy ha későn keresed meg a konzulenst (1 hónappal a határidő előtt), akkor nem köteles veled foglalkozni, mert az igényes szakdolgozat minimum 3 hónap alatt készül el.
Esetleg holnap hívd fel.
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem,hogy az a baja,hogy későn kerestem meg,ugyanis áprilisban kellett volna leadnom,de egy félévet elhúztam,szóval eddig már 3 konzultáció végülis megvolt,a legutóbbi szeptemberben. Csak akkor még nem volt meg véglegesen,hogy miről írok.
Azóta már írtam neki többször is,de semmi.
Szóval most én is úgy vagyok,mint ahogy itt írta valaki,hogy majd kinyomtatva elolvassa....ennél jobbat úgysem fogok tudni írni.
nov.30. volt a határidő, 29-én adtam le. 26-án küldtem el neki az egészet mailben,mert akkor nagy nehezen válaszolt és kérte,hogy küldjem el...
szerencsére sikeres volt a záróvizsgám,a konzulens viszont nagyon sz.emét volt velem a vizsga alatt....de mások is mondták utána,hogy elég utálkozó fajta,nem sok embert szeret...
Gratulálok!
Sajnos vannak ilyen tanárok. Örülök, hogy sikeres volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!