Milyen időrendben érdemes felvenni a vizsgákat?
Ezt neked kell kitapasztalnod. Egyéni preferencia kérdése.
Mondjuk szerintem nehéz vizsgákat már nem érdemes a végére tenni, mert akkorra már el leszel fáradva.
Én úgy szoktam, hogy decemberben letudok néhány nem túl nehéz vizsgát, csak hogy gyorsan túl legyek rajta. Január első feében jönnek a komolyabb vizsgák. Január végére pedig megint valamilyen könynebbet hagyok.
Inkább azt nézd/vedd figyelembe, hogy legyen elég idő
az egyes vizsgák között-
Félévkor nem szokott annyira nagyon nehéz vizsga
lenni (A szigorlatok inkább év végén vannak)
hány vizsgád van,és mennyi idő a vizsgaidőszak?
ha teheted akkor heti 1-2 vizsgánál többet ne vállalj be, de ha olyan helyzetben vagy mint én: 3 hét vizsgaidőszak 9 vizsga, akkor mindenképpen heti 3 vizsgám lesz, ha valamelyik nem sikerül,akkor több..
Én úgy akarom, hogy 1,5-2 hetem legyen két tárgyat megtanulni azért.
Nekem 9 vizsgám lesz, és ebből négy elővizsga. 30-àn lesz 2 elővizsgám, utána 2-án egy, és 7-én megint egy.
Utána 19-20-ra akarok még kettőt. Január elején lesz egy nagyon kemény tárgyam(de még utána van megadva 3 időpont), meg majd január 10-én megint 2 egyszerűbb vizsga. A közepesen nehezeket letudom decemberben, a legkönnyebbek meg maradnak a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!