Most néztem a monetáris tanács tagjait, miért van az, hogy szinte mindegyik kivétel nélkül a Corvinuson szerzett valamilyen képesítést?
Félreértesz. Például a PSZF-et is nívós iskolának mondják, mégse találtam felső vezetőt egy helyen se aki ott végzett.
Sok helyen olvasom, hogy a PSZF jobb képzést ad a Corvinus (igazából nem tudom ez igaz e)
pszf= pénzügy számviteli főiskola(i kar)?
Mondjuk nem tudom feltűnt-e, de a főiskolák nem indíthatnak mesterképzést sem phd-s képzést. Éppen ezért, ha valaki magasabbra céloz, akkor nem egy főiskolán fog végezni, hanem egy egyetemen.
A pszf-en nem tudom, hogy milyen képzést adnak, viszont én gyanakvóan tekintenék arra, aki ilyeneket mond.
Akkor lehet, hogy a networking miatt jobb választás.
Ez a főiskolai mesterképzés érdekes, pl. kíváncsivá tett, hogy a fizetés/munkanélküliségi arány a végzetteknél mekkora.
Na, elolvastam és a linkeket is.
Van egy érdekes link is, ott azt olvashatod, hogy a közgazdaság (mikroökonómia) egy empirikus tudomány (kellene, hogy legyen).
Ezek alapján javaslom neked is, hogy az adatokból és ne a leírásból/blogból indulj ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!